Product Catalog

Smart and Green


GetYourGadgets is officieel dealer van het design LED merk Smart and Green.


Smart and Green staat voor geweldig design met een concessieloze kwaliteit. Alle Smart and Green lampen zijn oplaadbaar en waterdicht. Deze eigenschappen bieden geweldige mogelijkheden wat betreft design en toepasbaarheid.

De Smart and Green verlichting wordt veelvuldig gebruikt als sfeerverlichting in de tuin, op het terras of op het balkon. Aangezien de lampen allemaal waterdicht zijn worden zij ook gebruikt als (aanvullende) zwembadverlichting. Door de lampen in het zwembad te laten drijven wordt een bijzonder en sfeervolle lichtval gecreerd.

Smart and Green verlichting wordt ook tijdens waterrecreatie veelvuldig gebruikt.

Smart and Green biedt altijd sfeervolle verlichting.

De original serie van Smart and Green heeft 21 verschillende LED lampen: Smart and Green Egg, Rock, Flatball, Globe, Ball, Cube, Big Cube, Vessel, Tower, Illuseo, So Fresh, Dew, Zen, Fatball, Rocky Large, Pearl, Dice, Stone, Lantern, Fresh en de Point.

De kleuren van de Smart and Green lampen kunnen via de onderkant geregeld worden of met de Smart and Green pebble afstandsbediening. Deze pebble is als optie verkrijgbaar bij een Smart and Green lamp.


Er komen geen producten overeen met de selectie.