GetYourGadgets & JumpingAnimals - Klantbeoordelingen

Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk, daarom kunt u via www.thuisvergelijken.nl/webshop/GetYourGadgets/ een review plaatsen over ons.

Het invullen van deze beoordeling zal ongeveer 1 minuut in beslag nemen. Wij danken u alvast voor uw beoordeling.

GetYourGadgets / JumpingAnimals krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 96 ervaringen.


Waardering GetYourGadgets & JumpingAnimals:


Wat zeggen onze klanten over ons?
 

- Anoniem (23-11-2012 14:59)
Super snelle levering en netjes verpakt.

- Sandra (01-11-2012 09:10)
Leuke prijzen, snelle levering en keurig verpakt!

- Hanneke Steen (12-10-2012 10:57)
Erg snelle levering en fijne prijs! Super.

- VALENTINE DE COOMAN (03-09-2012 19:06)
Supersnelle bediening!

- Wouter Korten (09-08-2012 10:24)
Een geweldige service. Een dure klok gekocht deze deed het niet meer (fabrieksfout). Telefonisch contact gehad met GetYourGadgets, er is gelijk actie ondernomen en na 1 dag keurig teruggebeld en de volgende dag al een nieuwe in huis. SUPER !

- IB (08-08-2012 00:15)
Snelle levering en scherpe prijzen!

- Marleen verheul (09-07-2012 22:37)
Leuke webwinkel en snelle levering. Ik ben erg blij.

- René Sol (21-06-2012 11:13)
Prima ervaring en een leuk assortiment.
- Linde Boldestein (24-05-2012 15:59)
Snelle levering van mijn producten. Keurig verpakt en ook nog eens voor een prima prijs. Ik ben een erg tevreden klant.

- Raymon Span (03-05-2012 11:07)
Keurige afhandeling na een lek van onze Skippykoe. Super service en snelle levering!

- Peppijn (23-04-2012 11:25)
Prima geholpen toen ik enkele vragen had over de levertijd. Bestelling keurig op tijd binnen.

- Lisa van der Wardt (13-04-2012 11:48)
Trunki kinderkoffer hier besteld. Erg snelle levering en keurig verpakt. Morgen ga ik de kinderkoffer kado doen.

- Heyn Elster
 (01-04-2012 23:11)

Afgelopen vrijdag mijn bestelling keurig ontvangen. Fijne webwinkel.

- Fedor Buat
 (28-03-2012 21:55)

Prima afhandeling en snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

- Evy (20-03-2012 20:54)
Vriendelijk aan de telefoon geholpen toen ik de voorraadstatus opvroeg. De volgende dag gelijk geleverd en nog voor een prima prijs ook.

- Lia Boot
 (14-03-2012 09:45)

Hartelijk bedankt voor de snelle levering van de skippy koe. heb er gelijk nog een besteld voor mijn andere kleinzoon.

- Allart van der Zande
 (13-03-2012 14:43)

5 sterren voor deze webwinkel. Mijn bestelling is de volgende dag geleverd en keurig verpakt. Hartelijk dank!

- Els Bleek
 (06-03-2012 21:02)

Snelle e-mail reactie ontvangen en de actuele voorraad door gekregen. Ik heb daarna gelijk de bestelling geplaatst en de volgende dag mijn bestelling ontvangen.

- BG
 (27-02-2012 21:22)

Super service en snelle reactie op vragen!

- Rutger Groenewald
 (27-02-2012 16:09)

Karlsson klok hier besteld en na de 2 dagen liep de klok helaas vast. Na een e-mail gestuurd te hebben gelijk een reactie en een dag later ontving ik al mijn nieuwe Karlsson klok. Nu 5 dagen verder en de klok doet het nu prima. Deze webwinkel is veel beter dan de 'grote jongens' snelle reacties, goede service. Er zitten niet nog is 10 schijven tussen zoals bij de grotere die je ook nog eens dagen laten wachten. Mijn complimenten!

- Diana Steppel
 (24-02-2012 16:11)

Erg goede service en denken prima mee als je een vraag hebt over de leveringsdatum. Ik ben een tevreden klant.

Lucinda Kok (21-02-2012 08:27)

Mijn complimenten voor de snelle afhandeling. Via hobbelstore.nl een bestelling geplaatst bleek onderdeel te zijn van GetYourGadgets. Top!

- Danielle
(14-02-2012 12:29)

Duidelijk site, snelle levering en toen ik ontdekte dat bij de adresgegevens het huisnummer ontbrak reageerde ze meteen en zorgde dat de bestelling toch meteen geleverd werd, super! Ik onthoud deze site voor als ik nog eens wat zoek! 

- Roos Noeken (08-02-2012 14:20)
Leuke webshop en super snelle levering. Nog even per e-mail geïnformeerd of mijn producten die ik wou bestellen op voorraad waren.
Snelle reactie ontvangen en gelukkig alles voorradig.

- Rob den Heijer (02-02-2012 22:37)
Zeer snelle levering, zeer goede verpakking, gewoon--TOPPER--AANRADER-- graag tot de volgende keer!

- Hakim Tammini (27-01-2012 16:54)
Top bedrijf. Goed op de hoogte gehouden en snelle bezorging!

- Lisa Stronk (16-01-2012 14:42)
Een van de betere webwinkels in Nederland. Prima service, prima prijs en super snelle levering. Hartelijk dank!

- Evelien
(03-01-2012 11:38)

Wij zijn heel tevreden! Zowel het produkt, de levering, de communicatie en de prijs. Bedankt!  

- Rosaria (29-12-2011 20:21) 

Supersnelle en goede service! Merci!

- Marcel
(23-12-2011 21:32)

Zeer scherpe prijzen. Ook de informatie, berichtgeving én levertijd bleken verrassend goed.
Prima webwinkel dus. Zelfs 2 dagen voor kerst binnen 24hr geleverd!

- Helena Stof
(22-12-2011 13:46)

Super leuke HippySkippy's binnen gekregen van GetYourGadgets.nl hartelijk dank! Mijn kinderen vinden de 2 koeien helemaal geweldig.
De 3e is op komst, dus ik kom hier zeker nog terug. Fijne feestdagen!

- Lennart Rigter
(14-12-2011 21:50)

Dikke duim voor deze webwinkel. Zeker een aanrader en ik kom hier ook zeker terug.  

- Henk Straus
(08-12-2011 12:33)

Keurige afhandeling en snelle levering!  

- J. Coenen (08-12-2011 09:56)

Een super afhandeling van onze bestelling ondanks de storing en de mail hierover is onze bestelling zeer vlot verlopen wij zijn al anders gewend,
Toppie de pluim hebben jullie wel verdiend.

- Karin van der Waal
(04-12-2011 20:51)
Ze houden je heel erg goed en vriendelijk op de hoogte via de mail.  De twee skippybeesten die ik had besteld waren nog op tijd voor de Sinterklaas binnen.

De kinderen zijn er helemaal gek op.

- Marleen Schuiten
(03-12-2011 10:38)

Super service. Ik heb hier een aantal glazen besteld en was bang dat deze gebroken aan zouden komen.
Het pakketje was goed gevuld en meerdere grote breekbaar stickers op de doos. Nogmaals bedankt voor deze geweldige service.  

- Levi
(30-11-2011 00:02)

Super snelle verzending. Zondag besteld vandaag ontvangen. Was op dit moment de goedkoopste en ook nog gratis verzending!
Heb nu een hele mooie glanzende stevige brood trommel (Joseph Joseph Zwart) wat ook nog goed in de interieur past. 

- Henri Hendrickx
 (25-11-2011 22:13)

De ervaring met deze webwinkel is supergoed. Ik informeerde eerst naar voorraad van een bepaald artikel. Die mail stuurde ik 's avonds. Nog dezelfde avond kreeg ik een reactie. Volgende dag besteld, dag later keurig netjes en goed verpakt de artikelen ontvangen. Dikke pluim. Deze winkel is dus aan te raden.

- Frans
 (21-11-2011 17:51) 

Bedankt voor de zeer fijne info die jullie via mail versturen. Bedankt! Groetjes Frans.

- Jitze-Jack Hoogeveen
 (21-11-2011 08:48)

Artikelen gemakkelijk te vinden en de levering gaat snel. Eerste aankoop is perfect verlopen, hier kom ik vast nog eens terug.

- Kevin Vanden Abeele
(18-11-2011 15:51)

Snelle en correcte manier van communicatie en levering.

Zeer goede prijzen en 1 van de betere service die ik ooit heb gehad van een webshop! 5 sterren vanuit België! 

- René Duinkamp
(09-11-2011 12:21)

Prima service en snelle reactie op mijn vragen. Product in perfecte staat afgeleverd en ook nog eens binnen één werkdag.

Voor kerst en sinterklaas kom ik hier zeker nog even terug!   

- Carlijn
(18-10-2011 16:58)

Top levering, top afhandeling en top snelheid van bezorgen! Kom zeker nog eens terug!

- Dukes (09-10-2011 16:12)
Zeker 5 sterren. Mijn bestelling van de Joseph Joseph snijplanken ging gepaard met de nodige hobbels, wat niet lag aan GetYourGadgets, maar aan DHL.
Bijzonder goed en adequaat e-mailcontact gehad. Superservice! Kom hier zeker terug.

- Anka (06-10-2011 10:58)
Leuk assortiment en hele snelle verzending. Zeker een aanrader wanneer je een leuk cadeautje zoekt.

- Fedor (16-09-2011 12:39)
Geweldige service, nadat ik iets fout deed bij PayPal kreeg ik de volgende dag netjes een mailtje met de vraag of ze me konden helpen.
Pakketje was de volgende dag binnen.

- Paul (12-09-2011 15:19)
Goede en snelle service: ik had per ongeluk iets besteld dat niet op voorraad was, ze hebben toen voordat ik het doorhad me een voorstel gestuurd om de bestelling op te splitsen, zodat ik dat wat wel op voorraad was sneller in huis zou hebben. Aanrader!

- Esther (06-09-2011 13:39)
Ontzettend goede service!! Ik had even telefonische contact opgenomen en ben meer dan prima geholpen!

- Jordi Maas (01-09-2011 15:32)
Wat een geweldige service. Had wat vragen over een product en direct goede en professionele hulp gekregen. Ook na het bestellen waar ik vergeten was "gratis verzending" aan te vinken werd er gelijk contact met me opgenomen om dit bedrag dan ook z.s.m. terug op mijn rekening te storten..

Gaat hier maar over een bedrag van € 3.95 maar wat een service.. Deze site behoord nu zeker tot mijn favorieten!

- L. Haakman (30-08-2011 19:18)
Product c.f. afbeelding, snelle service prima site.


- Tonie de Roos Veenstra (30-08-2011 13:59)
Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde bij jullie fa. Het was een kado voor een jarige vriendin. Vrijdagmorgen besteld en zaterdagmorgen bij haar in huis. Helemaal super en keurig verpakt. Goede service en voor herhaling vatbaar.

- Leonora Willems (27-08-2011 22:08)
Voor de 2e keer een bestelling geplaatst bij dit bedrijf en weer de perfecte service gekregen zoals de 1e keer.

Vlak voor de kerst kom ik hier zeker weer shoppen.

- Maria Berkel (20-08-2011 22:03)
Wow, wat een snelle service. Gisteren vrij laat besteld en vandaag al in huis. Netjes verpakt! Top!

- Annette
(08-08-2011 14:44)

 Prima service; goede afwikkeling & snel in huis. Goed product ook.

- Yfke Dulek
(02-08-2011 23:24)
Prima service, leuke producten en alles wordt goed en vooral ook snel afgehandeld. Wel werd mijn product in een erg grote doos verzonden (incl. een hele berg schuimkussentjes), wat natuurlijk wat minder is voor het milieu.

- Marco V
(24-07-2011 21:53)
Super service snel had rond 15.00 besteld en volgende dag had ik me messenset. ERG BEDANKT!

- Inge
(23-07-2011 12:05)

Scherpe prijs, goede levering! Komen afspraken na, ook als produkt niet direct op voorraad is. Aanrader dus! 

- Jacqueline
(20-07-2011 18:42)

Gisteren de Joseph Joseph broodbox met snijplank besteld en vandaag uitstekend verpakt thuis bezorgd! Tevens ook de laagste prijs, kortom super!  

- Veno
(19-07-2011 22:16)

Zondag besteld, dinsdag al is huis en goed verpakt. Prima gedaan!   

- A.R.Bax
(09-07-2011 20:13)

Deze jonge onderneming kan ongetwijfeld 1 van betere webshops worden.

Exclusieve artikelen voor een zeer scherpe prijs gecombineerd met een uitstekende service.   

- Lilian
(23-06-2011 09:40)
Perfecte en snelle service. Bestel hier zeker nog eens!

- John
(21-06-2011 23:19)

Snelle levering. Ze doen wat ze beloven bestel hier zeker nog eens. 

- Subasju
(14-06-2011 09:15)
Mijn waardering voor de snelle service/levering en de goede bereikbaarheid, zowel telefonisch als per email.

Tevens waren de bestelde producten met zorg verpakt. Fijn, zo zonder zorgen. Ga zo door!

- Caroline
(12-06-2011 16:14)
Verschillende soorten IJsblokjes besteld. Alles prima geleverd en erg grappige vormpjes. Bedankt voor de goede service

- E. Schellevis
(11-06-2011 15:48)3

Gisteren een Joseph Joseph Index plus set besteld en vandaag geleverd. Prima!


- Mr. Hamstra (07-06-2011 17:06)
Chromen VooDoo Messenset hier aangeschaft. Super snelle levering en goed op de hoogte gehouden. Mijn complimenten.

- Fam. Poot
(02-06-2011 21:11)

De bestelling plaatsten we enkele minuten voor 17.00 uur. In goede orde ontvingen we alles de volgende morgen. Klasse!


- Sissie (02-06-2011 20:14)
Snelle levering, prima service!

- Margret
(31-05-2011 17:24)

Had voor mijn neefje een wateroctopus gekocht en dankzij de supersnelle levering kan hij nu heerlijk spelen!  

- Monique
(27-05-2011 11:22)

Prachtige Joseph Joseph Index Steel gekocht en gelijk de volgende dag al in huis. Perfecte Webwinkel! GetYourGadgets 

- Dean Velthuis
(24-05-2011 09:10)
Snelle een correcte service. Het mailcontact verliep heel vlotjes. Mijn bestelde cadeautjes waren ook lekker op tijd binnen. Top!


- Corinne (20-05-2011 15:59)
Super snel en goeie kwaliteit thanks!

- Heink Leeuwen
(17-05-2011 12:04)

Ik heb hier mijn Karlsson Klok KA4625 besteld. De volgende dag had ik de klok al in mijn bezit en perfect verpakt.
Dit bedrijf is zover ik weet de goedkoopste en heeft ook nog eens een goede service. Ik heb het dus heel erg getroffen, bedankt!

- Dennis (10-05-2011 15:59)
Een wit schommelschaap voor de kleine besteld. Snelle levering en snel te woord gestaan via de E-mail.
Ik was gelukkig nog op tijd en had het laatste schommelschaap.

- Johan
(10-05-2011 10:37)5

Goede service. Snelle levering en goed ingepakt, waardoor de levering beschermd is. Top!

- John
(10-05-2011 09:25)

Had snel een kado nodig. Vlak voor 5 uur besteld en inderdaad de volgende dag afgeleverd. Alles snel en keurig geregeld.

- Corine Zwang
(10-05-2011 08:58)

Goede en snelle service!  

- Ingeborg
(09-05-2011 21:50)

De snijplank van Joseph Joseph besteld een erg mooi cadeau, tegen de laagste prijs.
Bestelling 17.05 geplaatst kon daardoor pas 2 dagen later geleverd worden dat was jammer. Verder prima.


- Corine (09-05-2011 21:07)
Top geregeld. Snel binnen en mooi product! (Snijplanken Joseph Joseph)


- Kristel
(09-05-2011 19:46)

Joseph Joseph snijplanken voor goede prijs en volgende dag al in huis!  


- Kimberley
(09-05-2011 16:44)

Vrijdag om 16:45 een bestelling gedaan en de volgende dag al in huis! Helemaal super. Precies op tijd voor de Moederdag. Grote + punten voor jullie.  

- Mike Loodra
(15-04-2011 09:49)

Vlak voor 5 uur nog een bestelling geplaatst en de volgende dag had ik mijn bestelling gewoon al in mijn bezit. Super! En bedankt voor de goede e-mail service.  
- Anoniem
(11-04-2011 21:42)

Lekker online shoppen hier. Met veel producten de goedkoopste. Binnenkort is het Moederdag, dus kom ik hier zeker terug. Complimenten! GetYourGadgets 

- Anja
(11-04-2011 19:10)
Perfecte webwinkel, alles netjes geregeld. Compliment waard!

- Maurice
(08-04-2011 15:55)
Snelle, correcte levering.


- KDV (08-04-2011 12:49)
Leuke artikelen hier besteld voor mijn Kinderdagverblijf. Tot mijn verbazing zat er ook nog een leuk extra cadeautje in het pakketje.
Ik ben dus vol lof over deze Webwinkel.


- Boyd van Itterson (08-04-2011 10:33)
Goede webshop. Ik heb hier een paar leuke XL Tuinspellen gekocht en super snel geleverd. Hartelijk dank.

- Elise van Ankeren
(06-04-2011 18:25)
Gister mijn snijplank van Joseph Joseph besteld en vandaag al in huis. Super snel en een goed e-mail contact gehad. Ik kom hier zeker nog eens terug!