Product Catalog

Karlsson


Het Nederlandse klokkenmerk Karlsson wordt wereldwijd verkocht. In 1999 werd het merk aan de Present Time collectie toegevoegd. In die tijd wist men alleen in Nederland iets van Karlsson af.


Tegenwoordig is dat heel anders. Het merk Karlsson staat voor goede kwaliteit, mooie vormen en vernieuwende ontwerpen en is wereldwijd bekend. Of u nu opzoek bent naar een wandklok of een alarmklok, Karlsson heeft ze in allerlei soorten en maten. Neem bijvoorbeeld de Wall clock Maxie steel polished. Door zijn tijdloze design is dit ontwerp van Karlsson in elk interieur toe te passen. De klokken van Karlsson zijn van uitstekende kwaliteit waardoor ze lang mee gaan.

Er zijn twee collecties binnen Karlsson. De Tijdloze verzameling en de Tijd van je leven collectie. In de categorie RVS Wandklokken vindt u de meest recente ontwerpen van Karlsson. Doordat Karlsson zowel zeer strakke designs als klokken met een dosis humor ontwikkelt, zijn de klokken geschikt voor jong en oud. Wat u ook kiest een Karlsson ontwerp is door de uitgesproken vorm en kleur altijd een uiting van persoonlijke smaak en stijl, en een opvallend item in ieder interieur.

> LET OP: Zoekt u een karlsson klok, maar staat deze niet in ons assortiment? Mail dan gerust, dan kunnen wij u waarschijnlijk toch van dienst zijn en uiteraard scherp geprijsd.


Er komen geen producten overeen met de selectie.